Helsingin yliopisto  Alumnisähköposti
 

 

Alumnisähköpostiosoitteen käyttöehdot

Alumnisähköpostiosoitteen käyttäjän on oltava rekisteröitynyt Helsingin yliopiston alumniksi tai liittynyt Alumniyhdistyksen jäseneksi. Alumniksi rekisteröityminen on ilmainen alumnien verkkopalvelu. Alumniyhdistyksen 36 euron jäsenmaksua vastaan saat Yliopisto-lehden ja muita jäsenetuja.

Alumnisähköpostiosoitteen alkuosan on oltava muotoa etunimi.sukunimi tai etunimi.kirjain.sukunimi. Mikäli haluat jonkin muun alkuosan, ota yhteyttä alumnitiimiin.

Käyttäjän tulee noudattaa Helsingin yliopiston tietojärjestelmien käyttösääntöjen periaatteita.

Tietotekniikkakeskus vastaa alumnisähköpostiosoitepalvelun toiminnasta. Palvelun viat korjataan normaalina työaikana. Toimittajalla on oikeus keskeyttää pääsy palveluun myös muulloin kuin ilmoitetun huoltoikkunan aikana, jos se on välttämätöntä tietojärjestelmien tai it-infrastruktuurin asennus-, muutos- tai huoltotöiden vuoksi.

Toimittajalla on oikeus parantaa, muuttaa tai poistaa palvelun ominaisuuksia ja palveluaikoja sekä muuttaa näitä ehtoja. Käyttäjille ilmoitetaan muuttuvista käyttöehdoista.

Alumnitiimi opastaa palvelun käyttöön liittyvissä asioissa. Lisätietoja saat osoitteesta www.helsinki.fi/alumnille ja alumnitiimiltä.

Mikäli käyttöehtoja ei noudateta, voidaan sähköpostiosoite poistaa käytöstä. 

Huomaathan, että järjestelmän huoltoaika on maanantaisin klo 14-16 Suomen aikaa (GMT +2) , jolloin järjestelmä voi olla pois käytöstä.